GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Flera inbrott uppdagades under helgen

Publicerad 25 juli 2022
Genrefoto: Lennart Angermann/Mostphotos
Genrefoto: Lennart Angermann/Mostphotos

Under lördagsmorgonen kunde man konstatera att en scoutgård på Kungshallsvägen i Nybro hade drabbats av inbrott. Någon hade brutit upp två dörrar och tagit sig in. Polis skickades till platsen för kontroll och på plats upptäcker patrullen att det också varit inbrott i flera personbilar i närheten av inbrottet.

Polispatrullen stannar kvar för att spårsäkra och för att ta upp anmälningar. Det är i nuläget okänt vad som är tillgripet.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.