unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Glasbutikens lastbil stals och eldades upp

Pukebergs glasbruk i Nybro utsattes för en tråkig stöld i helgen.
genrebild.
genrebild.
Foto: User_50435/Mostphotos

Klockan var runt 13.25 i lördags och glasbrukets butik var öppen. Personal tittade ut genom ett fönster och såg att lyktorna på butikens lastbil var tända.

Den anställde gick då till jackan i vilken bilnycklarna förvarades, och insåg att nycklarna var borta - stulna. Och vid en ny titt ut så kunde man konstatera att lastbilen hade försvunnit.

Det var det sista man såg av den - i körbart skick. På söndagsmorgonen återfanns lastbilen av privatperson vid en badplats längs Resebovägen nordväst om Nybro. Den hade satts i brand.

– Den hade självsläckt när räddningstjänst kom till platsen, så den är troligtvis helt utbrunnen, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.