GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inbrott anmälda till polisen – har tagit sig in i villa och förråd

Publicerad 28 juli 2022
Genrefoto: Mostphotos
Genrefoto: Mostphotos

Två inbrott har skett i Nybro de senaste dagarna.

Någon gång mellan klockan 10 på måndagen och 21 på onsdagen ska en villa på Ahlgatan i Nybro ha drabbats av ett inbrott. Okända gärningspersoner har tagit sig in i fastigheten, men polisen har i nuläget inga uppgifter om vad som är stulet eller hur de brutit sig in. Polisen ska göra en brottsplatsundersökning.

Någon gång mellan klockan 18 på tisdagen och 14 på onsdagen ska någon ha tagit sig in i vindsförråd och källarförråd på Vattugatan i Nybro. En väska, leksaker, datatillbehör och en cykel ska ha stulits men det framgår inget värde på sakerna i anmälan. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.