GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inbrott i veterinärklinik under lördagsmorgonen

Publicerad 20 november 2021 • Uppdaterad 20 november 2021
Genrefoto: Tommy Alvén/Mostphotos
Genrefoto: Tommy Alvén/Mostphotos

Vid 05.54 på lördagsmorgonen inkom ett larm till polisen om ett pågående inbrott i en veterinärklinik i Madesjö, Nybro kommun. Två obehöriga personer ska ha setts på platsen och polisen skickades dit.

En ruta ska ha slagits sönder och minst en av personerna ska ha varit inne i kliniken, uppger polisen. Om de misstänka inbrottstjuvarna fick med sig något från lokalen är i nuläget okänt. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.