unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Inställd revy blev långfilm - dags för premiär

Revypremiären på Kulturhuset Kristallen i Nybro sköts upp från april till hösten, och sedan fick den ställas in helt och hållet. Allt på grund av pandemin. Men gänget bakom Nybroteatern gav inte upp utan spelade in en film istället.
Slutstation Nybro har premiär nu på fredag.
Slutstation Nybro har premiär nu på fredag.
Foto: Nybroteatern

”Mellan 31 juli och 25 september har vi filmat 18 sketcher och 9 musikvideos, under 16 inspelningsdagar med 7 skådespelare och 5 statister. Det har varit mycket jobb men nu har vi äntligen producerat en sketchbaserad långfilm”, berättar Nybroteaterns producent Robin Sörbom.

Namnet som filmen har fått är ”Slutstation: Nybro – Revyn som blev en film”. Premiär sker nu på fredag klockan 19, på Nybroteaterns YouTube-kanal. Den är tillgänglig för alla och man hoppas att den ska sprida lite glädje detta skitår.

– Vi har inte haft möjlighet att stå på scen i år men på detta sätt har vi i alla fall fått producera någonting som vi hoppas kan underhålla såväl Nybrobor som ”utomsocknes”, säger Robin Sörbom.

Läs mer