GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Larm om brand i lägenhet: ”Rörde sig troligtvis om matlagning”

Publicerad 11 januari 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Agnes Aronsson

Klockan 11.45 på tisdagen larmas räddningstjänst med anledning av en misstänkt brand i en lägenhet på Platåvägen i Nybro.

– Det kom in ett larm om att det kom vit rök ifrån ett fönster. När räddningstjänsten kom till platsen kunde man inte lokalisera varifrån det kom och de hittade ingen brand. Man har pratat med de boende i huset och man lämnar platsen i detta nu. Det rörde sig troligtvis om matlagning, säger larmoperatören Viktoria Björkman på Trygghets- och larmcentralen vid klockan 12.10.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.