GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Trafikolycka i centrala Nybro

Publicerad 11 januari 2022
Foto: Larm-Soderhamn/Mostphotos
Foto: Larm-Soderhamn/Mostphotos

Vid 15.51 kom ett larm om en trafikolycka i korsningen Storgatan/Grönvägen i Nybro.

– Det rör sig om två personbilar. Utgångsläget får vi avvakta lite med. De håller på med det här och ett annat ärende, säger larmoperatören Magnus Andersson, vid Trygghets- och larmcentralen vid klockan 16.05.

En stund senare hade TLC mer information.

– Två personbilar hade krockade i en korsning. Två personer var inblandade, med lite lättare skrapsår och ingen forslades till sjukhus. På platsen behövde man sanera vägbanan och man inväntade bärgare, men nu ska det vara färdigt, säger Monika Carlström.

Bara minuter innan larmet om olyckan i centrala Nybro kom ett annat larm om en trafikolycka på riksväg 25 i Nybro kommun. Läs mer nedan.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.