GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kommunen har problem med trygghetslarm

På fredagseftermiddagen meddelar Nybro kommun att man har problem med vissa trygghetslarm och att man arbetar hårt för att lösa situationen så snabbt som möjligt.
Publicerad 17 juni 2022
Foto: Mostphotos

Problemet är att vissa larm helt har slutat att fungera. När ett larm slutar att fungerar får ansvariga automatisk information och åtgärder kan sättas in. Larm som inte fungerar åtgärdas eller byts ut. Kommunen har beredskap för problemet och personal åkter ut till kunder som kan råka ut för detta.

”De larm som inte fungerar åtgärdas eller byts ut och kommunen har en beredskap med personal som åker ut till de kunder som kan råka ut för detta”, skriver Nybro kommun på sin hemsida.

”Ansvariga är medvetna om att detta kan skapa oro hos alla som använder trygghetslarm och gör sitt bästa för att lösa uppkomna situationer på ett så bra sätt som möjligt. All personal är informerade och vet hur de ska hantera de situationer som kan uppstå”, skriver Nybro kommun på sin hemsida.

Texten uppdateras.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.