GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kvinna gjorde ärenden i Nybro – kallades för smuts och äckel

Publicerad 28 december 2021
Genrefoto: Knud Nielsen/Mostphotos
Genrefoto: Knud Nielsen/Mostphotos

Det var dagtid vid två tillfällen kring jul som en kvinna i 35-årsåldern var ute och gjorde ärenden i centrala Nybro, när hon träffade på en okänd man som utsatte henne för ofredande.

– Hon har varit ute i Nybro och då kommer det fram en för henne okänd man som börjar tjafsa med henne. Han kallar henne för smuts. Det här hände den 23 december. Den 27 december när kvinnan också är ute i Nybro för ärenden kommer samma okända man fram till henne och kallar henne för jävla äckel, säger polisens kommunikatör Christine Bergkvist Björklund.

Brottsrubriceringen är ofredande och det finns i nuläget ingen misstänkt. Polisen har inte någon mer information att ge kring omständigheterna.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.