GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bil gled ner i diket – föraren klagar på ryggsmärtor

Publicerad 21 november 2022
Hjulspår snö
Hjulspår snöFoto: Mostphotos

Klockan 09.37 på måndagen larmas räddningstjänst med anledning av en trafikolycka på väg 575 i höjd med Högebo utanför Nybro.

– Det är en halkolycka med bil som glidit ner i diket. Föraren klagar på ryggsmärtor och sitter kvar i bilen i väntan på ambulans. Det är inga större skador i övrigt utan då det är ryggsmärtor tar man det lite försiktigt. Vi är blå på plats med Nybrostyrkan, polis och ambulans, säger vakthavande befäl Johan Sandin.

Vägen är vid 10.20-tiden avstängd i ena riktningen.

– Det är precis vid en S-kurva och man har ställt upp ett större fordon som barriär.

Enligt prognosen ska man vara klara på plats vid 10.45.

Här ska olyckan ha skett:

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.