GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Två personbilar kolliderade

Publicerad 19 januari 2023
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

Klockan 09.28 på torsdagen inkommer uppgifter till SOS Alarm om att det skett en trafikolycka i rondellen Storgatan/Kalmarvägen i Nybro.

Räddningstjänst, ambulans och polis skickas till platsen. Enligt Trygghets- och larmcentralen rör det sig om en kollision mellan två personbilar. En av bilarna ska ha hamnat i diket medan den andra står kvar på vägen.

Vid 10-tiden var vägbanan avstängd för trafik i riktning mot Nybro men den kunde strax därefter öppna upp för trafik igen.

Ingen person ska ha behövt föras med ambulans till sjukhus.

Enligt polisen misstänks en av bilförarna för att ej ha vidtagit väjningsplikt. En polisanmälan är upprättad.

Här ska olyckan ha skett enligt larmet:

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.