GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tre fordon i krock på väg 25

Publicerad 20 januari 2023
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

Klockan 11.19 på fredagen larmades räddningstjänst med anledning av en trafikolycka på väg 25, strax öster om Nybro.

– Det är två personbilar och en mindre skåpbil som har kolliderat. Det verkar vara i en korsning. Räddningstjänst och ambulans är på plats. Jag har ingen information om skadeläge i nuläget, säger Magnus Skyttemo, vakthavande befäl vid räddningstjänsten, klockan 11.50.

Olyckan hade inträffat i en korsning och vägen var delvis avstängd under en kortare period.

– Det var inga allvarliga personskador och räddningstjänst har lämnat platsen nu, säger Monika Carlström vid Trygghets- och larmcentralen, klockan 12.20.

Här ska olyckan ha skett enligt larmet:

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.