GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lastade möbler – då stals lastbilen

Publicerad 15 mars 2022
Genrefoto: Tommy Alvén/Mostphotos
Genrefoto: Tommy Alvén/Mostphotos

Vid klockan 17.20 i lördags lastade en person möbler från ett fordon, vid ett ålderdomshem på Vattugatan i Nybro, när en okänd person kom fram och stal den lätta lastbilen med släp och körde därifrån.

– Lastbilen och släpet anträffades kort därefter på Dalborgsgatan av målsägande. Man kom inte så långt innan man övergav den. En person sågs springa från platsen, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Det finns i nuläget ingen misstänkt. Brottsrubriceringen är fullbordat tillgrepp av motordrivet fortskaffningsmedel.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.