GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lastbil med släp fullt med spannmål välte

Publicerad 10 november 2022
Bild från olycksplatsen.
Bild från olycksplatsen.Foto: Läsarbild

Klockan 06.56 på torsdagen inkommer uppgifter till SOS Alarm om att det skett en trafikolycka på väg 31, strax utanför Nybro.

– Det är en lastbil som vält och det är släpet som ligger över båda körbanorna. Det är blockerat för trafiken och man man leder om den. Man inväntar på en tungbärgare och därefter kommer man att sanera vägbanan från spannmål som fanns i släpet, säger Camilla Nilsson vid Trygghets- och larmcentralen i Kalmar, vid 07.50.

Vid 8-tiden har man ännu ingen prognos på när vägbanorna åter kan öppna. Det är oklart om någon skadats i samband med olyckan. Det finns ingen misstanke om brott, enligt polisen.

Vid 10-tiden har Trafikverket uppdaterat med en prognos om att vägen åter kan vara öppen vid 12-tiden.

Här ska olyckan ha skett:

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.