Annons

Man förd till sjukhus i natt – en anhållen för mordförsök

Polisen larmades till Nybro på grund av ett bråk i en bostad.
Publicerad 31 oktober 2021
Genrefoto: Lennart Angermund/Mostphotos
Genrefoto: Lennart Angermund/Mostphotos

Det var vid 00.43 natten till lördagen som polisen larmades till Nybro med anledning av ett bråk i en bostad. Larmet inkom till polisen i samband med händelsen.

När polisen anlände till bostaden hade en man blivit skadad med någon form av tillhygge, och fördes med ambulans till sjukhus. På platsen greps en man. Han blev sedan anhållen misstänkt för försök till mord. Den misstänkte ska vara i 45-årsåldern.

Annons

Enligt Region Kalmar län är den skadade en man i 30-35-årsåldern och han vårdas på sjukhus med allvarliga skador på grund av grovt våld.

– Teknikerna var klara på platsen vid 05. Det kommer hållas förhör med målsägande under dagen. Han är vaken och talbar, säger Filip Annas, polisens presstalesperson i region syd, vid 09.45.

Vad är det för typ av tillhygge som ska ha använts?

– Det är för tidigt att uttala sig om i och med förundersökningssekretessen. Nu kartlägger vi händelseförloppet och förhör inblandade för att skapa oss en bild av vad som skett, säger Filip Annars.

I nuläget kan polisen inte lämna några fler uppgifter i ärendet.

LÄS MER OM NATTEN HÄR:

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons