GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man kom till jobbet – hittade kvaddad bil

En man anlände till sin arbetsplats på Tallgölsgatan i Nybro under torsdagsmorgonen där han gjorde en ovanlig upptäckt.
Publicerad 29 juli 2022

En man anlände till sin arbetsplats på Tallgölsgatan i Nybro under torsdagsmorgonen när han gjorde en ovanlig upptäckt.

– Anmälaren berättar att när han kommer till jobbet står det en bil på parkeringen och bilen har kört in i en lyktstolpe. Både bilen och stolpen är skadade. Det ska inte ha varit någon person i anslutning till bilen, säger polisens kommunikatör Thomas Johansson.

I anmälan finns en misstänkt, en man i 40-årsåldern. Brottsrubriceringen är smitning från trafikolycka med betydande materialskador eller personskador.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.