GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Många lovaktiviteter i kommunen – käpphästar och brädspelshäng

Publicerad 31 oktober 2021
Foto: Mostphotos

Nybro kommun laddar upp för ett stimulerande höstlov för alla barn och ungdomar i Nybro. Höstlovet som även kallas för läslovet och årets tema är idrott och läsning, vilket uppmärksammas lite extra på Nybro bibliotek vecka 44.

Det blir erbjuds många av aktiviteter vid biblioteket. Du kan bland annat göra din egen käpphäst, delta i brädspelshäng, familjelördag med idrott och läsning eller träffa Behrang Behdjou, författaren till boken Vilket hopp, Khaddi!

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.