GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Misstänkt narkotikaförsäljare gripen i Nybro: ”Olika sorters preparat”

En man i 25-årsåldern ska under onsdagskvällen ha gripits av polis efter att narkotika hittats i hans bostad som misstänks ha använts till försäljning.
Publicerad 9 juni 2022
Foto: Robert Sandell/Mostphotos

Under onsdagen vid 19-tiden stoppades mannen av polis på en adress i Nybro då de misstänkte att han var drogpåverkad. En husrannsakan gjordes i hans bostad vilket ledde till fynd av flera olika narkotikaklassade preparat.

– Efter husrannsakan hittar vi olika sorters preparat som hanteras på ett sätt som gör att vi misstänker överlåtelse till försäljning, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Mannen grips på platsen och anhålls senare misstänkt för narkotikabrott av normalgraden.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.