GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Namn på idrottsplats sålt till företag

Publicerad tisdag 09:27
Foto: Leif Ingvarsson/Mostphotos

Den klassiska Victoriavallen i Nybro byter namn. Det är Nybro kommun som upplåter namnrättigheter på idrottsplatsen till Nybro IF under perioden 1 juli 2022 till och med 31 juli 2027.

Det nya namnet under avtalstiden blir Bilfirman Arena. Det är Bilfirman i Nybro AB som har köpt arenanamnet under avtalstiden.

”Namnbytet kommer innebära betydande annonsintäkter för föreningen som annars har haft det svårt de senaste åren på grund av pandemin”, skriver Nybro kommun.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.