Nybrorevyn pausas tills vidare

Jubileumsrevyn ställs därmed in.
Publicerad 7 oktober 2020
Foto: Pressbild

Det såg ut att kunna bli ett storslaget firande för NybroTeatern under nästa år, då den grundades för tio år sedan. Fem år senare började föreningen med att sätta upp Nybrorevyn, vilket innebär ett 10+5-årskalas. Nu meddelar föreningen att firandet ställs in tills vidare, då de hade tänkt fira med en jubileumsrevy.

”Coronaläget har slagit hårt mot oss som en liten förening, beroende av den årliga revyn. Nu har vi istället producerat en film som vi går rejält back på och detta ihop med det osäkra läget om vi ens kommer kunna spela till våren gör att vi bedömer risken alldeles för stor. Därmed får vi åtminstone pausa den nya revytraditionen”, skriver föreningen i ett pressmeddelande.

NybroTeatern försäkrar dock om att de inte kommer att lägga ner. Det blir alltså ingen revy alls under 2021 men däremot satsar de på någon annan typ av produktion till sommaren eller hösten. Vad och när är inte klart än men planerna är i full gång.

Wilhelm NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.