GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nybroteatern flyttar fram föreställning

Under 2021 firade Nybroteatern tio år som förening och planerade ”Café Mazarin” som en särskild jubileumsföreställning. Det såg länge ut som om de skulle kunna genomföra föreställningen till våren som planerat, men nu meddelar de att den istället flyttas till hösten 2022.
Publicerad 7 januari 2022
Nybroteatern pressfoto
Nybroteatern pressfoto

Det är på grund av att vi nu återigen har en ökad smittspridning i samhället samtidigt som omikronvarianten ökar, som gör att Nybroteatern väljer att skjuta på föreställningen.

– Än så länge finns inga restriktioner mer än att vi måste använda vaccinpass men vi kan inte med gott samvete genomföra föreställningen som planerat. Vår publik är inte allt för sällan personer som tillhör diverse riskgrupper och vi förstår att oavsett restriktioner eller inte så är folk försiktiga. Vi vill inte riskera våra besökares hälsa och vi kan inte heller i detta läge riskera att sätta upp en föreställning där vi inte går med vinst, efter tre år utan inkomstbringande produktioner, skriver Nybroteatern i ett pressmeddelande.

Under torsdagen hade föreningen ett extrainsatt möte med styrelsen och revymedverkande, och beslutade enhälligt att skjuta fram produktionen till hösten.

– Vi är överens om att produktionen bör genomföras men att läget är för instabilt just nu och det läge som såg ljust ut för bara några veckor sedan nu ser annorlunda ut, skriver de.

Detta innebär att all biljettförsäljning stoppas i detta nu. De som redan har köpt biljetter till våren håller i dessa så länge och kommer så småningom få mer information.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.