GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nybroteatern förbereder ny revy till våren

”Det är sketchbaserad underhållning men med en röd tråd och en historia som binder ihop sketcherna till en helhet”, säger Nybroteatern om produktionen Café Mazarin, som spelas i mars.
Publicerad 1 november 2021
Nybroteatern Foto: Anton Sörbom
Nybroteatern Foto: Anton Sörbom

I september 2011 möttes ett gäng unga teaterintresserade personer i en lokal på Mejeriets fritidsgård. Det blev starten för NybroTeatern och snart är det dags för deras femte föreställning i Nybro. Det har nu gått 2,5 år sedan de senast stod på scen. Att det snart är dags ingen och att det är tio år sedan starten firas genom en helt ny typ av föreställning.

– Café Mazarin heter vårens produktion på Kulturhuset Kristallen och är en blandning av den klassiska revytypen som vår publik känner till och en slags fars. Det är sketchbaserad underhållning men med en röd tråd och en historia som binder ihop sketcherna till en helhet. De som sett våra revyer kommer få en helt ny upplevelse men med många av våra välanvända och älskade karaktärer som raggarna Lena och Roffe, Doktor Fibbel, de klantiga poliserna och lokal-historiker Harald Lindqvist. På scen står våra ”veteraner”, många av oss har varit med sedan början och i samtliga revyer hittills, skriver Nybroteatern i ett pressmeddelande.

Café Mazarin spelas i 11, 12 och 16 mars 2022 på Kulturhuset Kristallen. Tre av de tidigare föreställningarna har varit på stora scenen på Kulturhuset Kristallen och en blev, på grund av pandemin, istället en långfilm på YouTube.

Om Café Mazarin:

Regi, produktion och manus – Robin Sörbom

Med manusbidrag av – Ludvig Nyberg, Rickard Pihl

Medverkande:

Thea Lundgren (medlem sedan start)

Caroline Ekström (medlem sedan 2017)

Robin Sörbom (grundare, medlem sedan start)

Therés Nordström (medlem sedan 2017)

Ludvig Nyberg (medlem sedan 2017)

Patrik Gräns (medlem sedan 2012)

Rickard Pihl (medlem sedan start)

Oscar Cansund (medlem sedan 2019)

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.