GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Polisen fick stopp på bil på riksväg 25 – visade sig vara drograttfull kvinna

Publicerad 2 augusti 2022
Genrefoto: Tommy Alvén/Mostphotos
Genrefoto: Tommy Alvén/Mostphotos

Vid 15-tiden på lördagseftermiddagen fick polisen in larm om en misstänkt drograttfylla i Nybro kommun.

– Man får stopp på bilen på riksväg 25 i Eriksmåla och kontrollerar den. Det visar sig att föraren vanemässigt kör utan behörighet, vilket automatiskt gör det till ett grovt brott. Det blir flera brottsrubriceringar på detta. Drograttfylleri, ringa narkotikabrott i två fall eftersom det återfanns droger samt olovligt förfogande genom att det på fordonet sitter en dansk registreringsskylt som tillhört ett annat fordon, säger polisens kommunikatör Thomas Johansson.

Misstänkt är en kvinna i 35-årsåldern.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.