GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Polisen om dödsolyckan i Orrefors: ”Finns inget vittne”

Under onsdagen inträffade en arbetsplatsolycka på ett sågverk i Orrefors. Det rörde sig om två personer som ska ha fått gods över sig.
Publicerad 16 juni 2022 • Uppdaterad 16 juni 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Michael Hoffman / Mostphotos

Under onsdagskvällen uppgav polisen att en av de skadade, en man i 60-årsåldern, hade avlidit av sina skador och den andre skadade, en man i 35-årsåldern, vårdas på sjukhus. Polisen har ingen information om hans skadeläge.

– Tekniker ska göra en teknisk undersökning och vi ska försöka få fram händelseförloppet. Båda har blivit klämda under fallande virke och vad jag känner till finns inget vittne till händelsen, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid polisen.

Ärendet utreds som grovt vållande till annans död och grovt vållande till kroppsskada. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.