GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Polisjakt i Nybro – förare gripen efter språngmarsch

Publicerad 13 juni 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Lennart Angermund/Mostphotos

En polispatrull noterar på fredagseftermiddagen en bil som kör vårdslöst i Nybro. När patrullen signalerar att de vill stoppa bilen försöker den istället att köra ifrån patrullen.

– Bilen ställs sedan på Verkstadsgatan och föraren försöker springa från platsen, men polisen springer ifatt föraren, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid polisen.

Föraren, en man i 25-årsåldern, blir efter händelsen misstänkt för flera brott – drograttfylleri, grov olovlig körning och ringa narkotikabrott i form av bruk, innehav och överlåtelse.

– Vi gjorde en husrannsakan i bilen och där hittades narkotika. Den var förpackad och hanterad på ett sätt som gör att han misstänks för överlåtelse.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.