Annons

Snart vankas det cruising och fest i Nybro

Den 30 april kommer det med all sannolikhet brumma lite extra på gatorna i Nybro. Då är det nämligen dags för den årliga cruisingen där uppemot 700 bilar visar upp sig. På kvällen gör Nybro Vikings årliga Cruisingfest på Kristallen comeback efter uppehåll på grund av pandemin.
Publicerad 10 februari 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

– Det känns skitkul att det äntligen blir av. Flera av de här banden har vi haft bokade i tre år nu. Nytt är att vi har fem band bokade, innan har vi haft tre som mest. Nu blåser vi på! Vi kände att möjligheten fanns och besökarna är värda det. Vi försöker få ihop ett vettig lineup som ska tilltala alla åldrar från 18-99 år – och det är inte det lättaste, säger Micke Hedlund, bandbokare.

Cruisingen kommer som brukligt att rulla runt i centrala Nybro från cirka 17.00, även om de första bilarna kommer mycket tidigare än så. Festen på Kristallen startar vid 21.00.

Annons

– Jag tror att det kommer att bli en skitkul kväll och förhoppningsvis många fantastiska bilar i Nybro. Det är de som är grunden för att vi ska kunna ha festen. Vi arrangerar en fest, men det är de som skapar festen. Det brukar vara en fantastisk stämning och jättetrevligt.

Banden som spelar på Kristallen:

• 250 kg kärlek

• Dennis Quintero (ex TT Grace)

• John Wildcat

• Onkel 2.0

• Phanta

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons