GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Värdefulla statyer stals vid inbrott i fordon

Publicerad 4 augusti 2022
Genrefoto: Arne Andersson/Mostphotos
Genrefoto: Arne Andersson/Mostphotos

Någon gång mellan fredagskvällen och måndags natt inträffade en stöld ur ett fordon på Vasagatan i Nybro. Polisen har upprättat en anmälan.

– Någon har stulit en påse ur baksätet på fordonet som innehållit statyer som ska vara väldigt värdefulla. Jag har inget godsvärde på dem, säger polisens kommunikatör Thomas Johansson.

Det ska inte finnas någon misstänkt i nuläget och polisen kan inte uppge några närmare omständigheter kring stölden. Målsägare är en man i 70-årsåldern.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.