Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Drömvillan” till salu – bli granne med Rasmus Elm

Hemnet har listat de mest klickade bostäderna i länet under vecka 44. Den mest klickade hittar vi i Påryd i Kalmar. Hela 12 000 användare har spanat in den vitputsade villan.

1. Pårydsgatan 50, Påryd, Kalmar

Foto: Rydman Langå

”Välkomna till Pårydsgatan 50. Vitputsad fasad, fina fönster och en härlig trädgård är några av fördelarna här. Detta hem kan med lite kärlek bli ditt nya favoritställe. Stora öppna ytor, fiskbensparkett, 5 kakelugnar, burspråk och balkong.”

Utgångspris: 790 000 kronor.

Boarea: 164 kvadratmeter.

Läs mer om bostaden här.

2. Hamburg, Almvik, Västervik

Foto: Svensk Fastighetsförmedling

”Välkommen till torpet Hamburg i Almvik, endast en dryg mil norr om Västervik. Huset är belägen på en plan tomt med mängder av fruktträd och buskar och erbjuder fina möjligheter för den odlingsintresserade.”

Utgångspris: 550 000 kronor.

Boarea: 69 kvadratmeter.

Läs mer om bostaden här.

3. Öhnellsgatan 46, Ängö, Kalmar

Foto: Pontuz Löfgren

”Nu finns möjligheten att förvärva detta drömboende på fantastiska Ängö, välkommen till Öhnellsgatan 46! Denna unika och representativa sekelskiftesvilla erbjuder ca 250 kvm fördelat på 6 rok varav 3-4 sovrum.”

Utgångspris: 9 500 000 kronor.

Boarea: 250 kvadratmeter.

Läs mer om bostaden här.

4. Backa Petersborg, Hallingeberg, Västervik

Foto: Fastighetsförmedlingen

”I Idylliskt läge på landet långt bort från stadens brus där lugnet med lätthet infinner sig där hittar vi detta charmiga hus som löpande är renovera, med skogen tätt intill och närhet till bär och svamp.”

Utgångspris: 995 000 kronor.

Boarea: 85 kvadratmeter.

Läs mer om bostaden här.

5. Sevedstorp 629, Pelarne, Vimmerby

Foto: Fastighetsförmedlingen

”Fräsch och trevlig villa i en äkta småländsk natur endast 500 meter från Astrid Lindgrens Bullerbyn och med sjöglimt över Mossjön några hundra meter bort. Kan det bli bättre?”

Utgångspris: 1 500 000 kronor.

Boarea: 110 kvadratmeter.

Läs mer om bostaden här.

Läs mer