GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

E-tidning: Här kan du läsa den senaste tidningen – eller kika i arkivet

Papperstidning i all ära, men det går ju även läsa tidningen online!
Publicerad 25 januari 2023
KalmarPostens reporter Hedda Ottestam håller er uppdaterade i veckans nummer av KalmarPosten.
KalmarPostens reporter Hedda Ottestam håller er uppdaterade i veckans nummer av KalmarPosten.Foto: Linn Svensson

Om du av någon anledning inte har fått den senaste tidningen, tappat bort den eller kastat den men vill läsa någon artikel igen, kan kan du ta del av den här som e-tidning.

Vårt senaste nummer delades ut i brevlådorna den 25 och 26 januari och finns nu online. Det går även att klicka bakåt i tiden för att läsa äldre utgåvor.

Under tiden finns vi såklart på KalmarPosten.se med nyheter alla dagar i veckan – även över storhelger. Trevlig läsning!

Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.