Annons

Fastighetsbolaget får ny VD

CA Fastigheters nya VD heter Andreas von Hedenberg.
Publicerad 15 januari 2021

Andreas kommer närmast från en tjänst som affärsutvecklingschef och del i företagsledningen på Fastpartner AB. I sin roll på Fastpartner har Andreas främst arbetat med affärs- och strategiutveckling samt transaktioner. Dessförinnan har Andreas haft olika roller såväl utanför som i fastighetsbranschen, bland annat för M2 Asset Management och Wästbygg Gruppen.

– Vi är oerhört glada över att Andreas von Hedenberg accepterat rollen som VD för CA Fastigheter. Med sitt starka fokus på affärsfrågor är Andreas rätt person att ta sig an uppgiften att utveckla och växa CA Fastigheter vidare, säger Johan Damne, VD för Claesson & Anderzén AB, i ett pressmeddelande.

Annons

– Med ett bestånd av både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter, en intressant projektportfölj och starka och långsiktiga ägare, är CA Fastigheter väl rustat för framtiden. Jag ser väldigt mycket fram emot att tillträda som ny VD för CA Fastigheter och att tillsammans med mina nya kollegor vidareutveckla bolaget, säger Andreas von Hedenberg.

Andreas tillträder som VD för CA Fastigheter AB under våren.

Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons