GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Flera knarkfynd nära lekplatser de senaste dagarna

Även en gömd pistol hittades.
Publicerad 7 oktober 2021
Lekplats i Kalmar. Foto: Sussi T/Mostphotos
Lekplats i Kalmar. Foto: Sussi T/Mostphotos

De senaste dagarna har polispatrullerna riktat sitt arbete mot narkotika, uppger Polisen i Kalmar och Öland på Facebook. Flera beslag har gjorts ute i bostadsområden i nära anslutning till bland annat lekplatser där barn leker.

Förutom narkotika och tillbehör så hittades även en pistol gömd på ett strategiskt ställe.

”Det var dessbättre inte en riktig men med tanke på var och hur den var gömd så är det troligt att den skulle kunna användas i brottslig verksamhet”, skriver ingripandepolisen på FB.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.