Annons

Försvunna mannen inte hittad – helikopter inkallad

En man anmäldes på fredagskvällen försvunnen av anhöriga. Polisen har gått ut med en efterlysning och signalement men mannen har fortfarande inte hittats.
Kalmar • Publicerad 14 november 2020 • Uppdaterad 16 november 2020
Foto: Linus Gunnarsson

Mannen i 70-årsåldern ska ha försvunnit i nära anslutning till sin hemadress på Svinö i Kalmar vid 18-tiden på fredagen. Polisen har vädjat om hjälp för att hitta mannen, som enligt uppgift från anhöriga kan uppträda förvirrat och därmed ha svårt att orientera sig.

Polisen har satt in hundförare och en helikopter i sökandet efter mannen. Även kustbevakningen är inblandad.

Annons

Den försvunna mannen var vid försvinnandet klädd en blå midjelång jacka med en reflex på armen samt svarta träningsbyxor. Han uppges vara kring 170-175 centimeter lång och ha grått skägg.

”Har du gjort iakttagelser av någon som stämmer in på signalementet sedan 18? Ring polisen på 114 14 och lämna tips. Om du tror dig se mannen just nu, ring 112 och be att få tala med polisen angående en försvunnen person”, skriver polisen på sin hemsida.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons