unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Livsstilarrow-down
  3. Kultur & Nöjearrow-down
  4. Familjarrow-down
  5. Sport
  6. E-tidning
  7. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Han blir ny direktör i gymnasieförbundet

Tar över efter Joachim Håkansson.
Foto: Pressbild

Efter att Joachim Håkansson lämnat sitt uppdrag som förbundsdirektör för Kalmarsunds gymnasieförbund, har förbundet nu gjort klart med en ersättare. Mats-Peter Krantz, verksamhetschef vid gymnasiet i Karlskrona kommun, tar över rodret från och med den 14 december.

– Det har varit många kvalificerade sökanden till tjänsten som förbundsdirektör i Kalmarsunds gymnasieförbund och direktionen beslutade idag att anställa Mats-Peter Krantz. Mats-Peter har en stor erfarenhet av skolans värld och är kompetent, modern, engagerad ledare och en utvecklingsorienterad person. Vi var eniga om att Mats-Peter har rätt förutsättningar för att leda gymnasieförbundet in i 2020-talet och önskar honom varmt välkommen till oss, säger Dzenita Abaza (S) ordförande i Kalmarsunds gymnasieförbund, till förbundets hemsida.

Mats-Peter har tidigare yrkeserfarenheter i roller sås som rektor för gymnasieskola och kulturskola samt lärare inom gymnasieskola, grundskola och kulturskola. Han har även meriter från lärarhögskolan, magisterprogrammet mot utbildningsledning, rektorsprogrammet samt en skolchefsutbildning.

LÄS MER: Håkansson lämnar gymnasieförbundet för ny tjänst: ”Passar mig”