GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Här är Sveriges officiella EM-låt

EM-festen är på intågande och i vanlig ordning släpps en EM-låt som ska få Sverige att vibrera under slutspelet.
Anis Don Demina och SAMI
Anis Don Demina och SAMI
Foto: CHRISTOPHER SCHAUZ

I veckan presenterades herrarnas EM-trupp som ska bjuda upp till dans i EM-slutspelet. Nu har även den officiella EM-låten presenterats. Det är Anis Don Demina och SAMI som har gjort låten ”Flaggan I Topp” som ska få hela Sveriges befolkning att gunga.

– Jag älskar det svenska landslaget i fotboll och det är såklart en otrolig ära att få stå bakom den officiella EM-låten tillsammans med SAMI. För oss har det varit viktigt att alla i Sverige, oavsett vem du är, ska känna stolthet över den svenska flaggan. Flaggan i topp är en riktig banger, det ska bli så sjukt kul att få dela den med hela Sverige och att få supporta svenska landslaget i EM 2021 oavsett om det blir från TV-soffan eller läktaren. Nu ska bucklan med hem! säger Anis Don Demina i ett pressmeddelande.

Här kan du lyssna på låten:

För den som föredrar lite hårdare tongångar har ett gäng svenska hårdrockare spelat in en inoffficiell EM-låt. Den kan du lyssna på här nedan:

Läs mer