GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hundratals evenemang när Ljus på kultur går av stapeln

En mängd kulturaktiviteter anordnas runt om på Öland och i Kalmar kommun.
Publicerad 19 oktober 2021 • Uppdaterad 19 oktober 2021
Anders Ludvigson/Mostphotos
Anders Ludvigson/Mostphotos

2021 blir det sjunde året som kulturfestivalen Ljus på kultur arrangeras. I år går festivalen av stapeln under tio dagar, mellan den 29 oktober till den 7 november. Runt om i Borgholm, Mörbylånga och Kalmar kommun lyses höstmörkret upp av hundratals kulturevenemang.

Under de tio dagarna kan man bland annat uppleva installationer, konserter, utställningar, spökvandringar, föreläsningar, författarbesök och filmvisningar.. Årets invigning av ljus på kultur sker på Öland lördagen den 30 oktober klockan 16.00 i Eketorps borg. Årets program presenteras den 22 oktober.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.