GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

I NATT: Mycket fylla och en grov misshandel

Det var en hel del fylla i Kalmar under natten mot söndag och en anmälan om grov misshandel har upprättats.
Kalmar • Publicerad 22 januari 2023
Genrebilder, polis
Genrebilder, polisFoto: Michael Ståhl

Under lördagskvällen och natten mot söndag har det festats rejält kring larmtorget och tio personer har omhändertagits för fylla. Det har också inträffat en grov misshandel vid Larmgatan utanför Stars and Stripes och det har även upprättats en anmälan om våld mot tjänsteman.

– I övrigt har det varit en lugn natt och det var inget stök kring de som omhändertogs för fylleri, berättar Evelina Olsson, presstalesperson hos polisen.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.