unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Juldukning: Naturnära jul i grått, silver och julrött

Duka för jul i stilrent grått och julrött, ackompanjerat av vitmossa och hyacinter. Svårare än så behöver det inte bli för att du ska få till en stämningsfull jul även i det lilla formatet.
Julröda servetter sätter en fin accent på bordet.
Julröda servetter sätter en fin accent på bordet.
Foto: Privat

Grått är en av årets starkaste trender och i år får den sätta tonen i både porslin och de värmande fårskinnen från Långasjö som värmer gott i vinterrummet till julens dukning. Julröda servetter från Axlings Linne sätter en fin accent mot det ljust grå och får även sällskap av röda äpplen och stearinljus från Ester & Erik.

Fårskinnsfällarna får sällskap från naturen i form av vitmossa som bäddar in hyacinter i mitten av bordet. Att skapa ett lågt blomsterarrangemang bjuder in till samtal och ögonkontakt under middagen.

Foto: Privat

De rostfria besticken från Nobelservisen gör sig fint ihop med den stilrena dukningen och de eleganta vinglasen från Iittala följer stilen.

Porslinet från Matteus har dukats upp i tre våningar där snäckskalsformade assietter mjukar upp formerna och skapar struktur. Dekorationsäpplen direkt från trädgården.

Läs mer