Klicktoppen – de mest klickade bostäderna

Det är hett på försäljningsfronten på Öland. Bland veckans mest klickade bostäder på Hemnet i Kalmar län, finner vi tre av fem bostäder som återfinns på ön. Populärast hittar vi på adressen Måsvägen 7 i Högby.
Publicerad 20 september 2020

1. Måsvägen 7, Högby, Borgholm

Foto: Ölandsmäklaren

”Här har vi nöjet att salubjuda ett läge utöver det vanliga, bara 250 meter från Östersjön och med underbar utsikt mot hav och med Högby Fyr i fonden!”

Utgångspris: 4 400 000 kronor.

Boendearea: 85 kvadratmeter.

2. Alhagen 102, Kalmar

Foto: Svensk Fastighetsförmedling

”Alhagen 102 erbjuder det bästa av två världar. Det här är ett hus för dig som värdesätter ett lugnt, fritt och lantligt läge men att ändå kunna bo med närhet in till de centrala delarna av Kalmar. Granne med hästgård och fina träningsstråk.”

Utgångspris: 4 975 000 kronor.

Boendearea: 150 kvadratmeter.

3. Bisterfeldsvägen 15, Stensö, Kalmar

Foto: Pontuz Löfgren

”Nu finns möjligheten att förvärva en av de klassiska "läkarvillorna" på Bisterfeldsvägen. En fantastisk villa med spännande arkitektur och med utrymmen utöver det vanliga. Mycket funktionella ytor för både familjeliv, stort umgänge och boende över generationer.”

Utgångspris: 6 250 000 kronor.

Boendearea: 232 + 176 kvadratmeter.

4. Mossbergavägen 50, Vipetorp/Rälla, Borgholm

Foto: Ölandsmäklaren

”Gedigen tegelvilla med lantligt och insynsskyddat läge i Mossberga ca 1 km nordost om Rälla och ca 15 km nordost om brofästet. Ett bra renoveringsobjekt med god utvecklingspotential , passande för er som vill fixa själva och skapa ett fint permanent eller fritidsboende.”

Utgångspris: 695 000 kronor.

Boendearea: 105 + 74 kvadratmeter.

5. Lindgrens väg 3B, Färjestaden, Mörbylånga

Foto: Mäklarringen

”Önskar du en välplanerad enplansvilla med fantastiskt läge i Färjestaden? Då har du kommit rätt! Lindgrens väg 3B är utformad i modern stil med effektiv planlösning, fina materialval och generösa umgängesytor.”

Utgångspris: 3 575 000 kronor.

Boendearea: 134 + 65 kvadratmeter.

Wilhelm NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.