Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Klicktoppen – här är länets hetaste bostäder

Här är de mest klickade bostadsannonserna på Hemnet i länet vecka 4. Mest klickat är den enkla och bekväma villan som uttrycks likt "lägenhetslivet delux". Villan finns på Ängö i Kalmar.

1. Sparregatan 36A, Ängö, Kalmar

Foto: Pontuz Löfgren

Utgångspris: 3 495 000 kronor.

Boarea: 85 kvadratmeter.

”På en friköpt tomt ligger denna unika villa om ca 85 kvm som erbjuder ett så enkelt och bekvämt villaboende som det bara är möjligt. Kan nog bäst beskrivas som "lägenhetslivet delux".

2. Ramsättravägen 112A & B, Köpingsvik, Borgholm

Foto: Fastighetsbyrån

Utgångspris: 2 495 000 kronor.

Boarea: 150 kvadratmeter.

”Två bostadshus plus dubbelgarage endast ca 3 km från stranden i Köpingsvik! Kanonläge för er som söker generationsboende, gillar att få besök eller vill ha bra sidoinkomst vid uthyrning!”

3. Gallstrandsgatan 10, Stensö, Kalmar

Foto: Fastighetsbyrån

Utgångspris: 5 795 000 kronor.

Boarea: 144 kvadratmeter.

”En sällsynt möjlighet - en fastighet på Stensö är snart redo för sin tredje ägarfamilj! Villan har sköts med varsam hand under alla år men har idag vissa moderniseringsbehov.”

4. Byrumsvägen 498, Böda - Pepparhagen, Borgholm

Foto: Holm&Co

Utgångspris: 2 875 000 kronor.

Boarea: 80 kvadratmeter.

”Välplanerat & helt nyuppfört fritidshus & gästhus med ett bra läge i omtyckta Pepparhagen! Endast 1000 m till Bödabuktens fantastiska milslånga sandstrand.”

5. Vetevägen 9, Ljungbyholm, Kalmar

Foto: Pontuz Löfgren

Utgångspris: 2 990 000 kronor.

Boarea: 166 kvadratmeter.

”De stora volymernas hus med ett lugnt och barnvänligt läge som sista hus på återvändsgata vilket gör att inte bilar passerar huset och du får ett lugnt läge.”

Läs mer