Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Klicktoppen – här är länets hetaste bostäder

Här är de mest klickade bostadsannonserna på Hemnet i länet vecka 1. Mest klickat är villan med det ”lilla extra” på Bergauddsvägen i Kalmar.

1. Bergauddsvägen 22A, Bergaudd, Kalmar

Foto: Pontuz Löfgren

Utgångspris:8 900 000 kronor.

Boarea: 223 kvadratmeter.

”På Bergauddsvägen 22A reser sig ett hem vars mänskliga motsvarighet skulle kunna vara personen med det lilla extra. Någon som har klass och elegans som saknar motstycke...”

2. Revsudden 184, Rockneby, Kalmar

Foto: Svensk Fastighetsförmedling

Utgångspris: 3 975 000 kronor.

Boarea: 53 kvadratmeter.

”I bästa soluppgångsläge med utsikt över Kalmarsund! På en härligt belägen havstomt intill Revsuddens hamn en halvtimme från Kalmar står ett mindre hus och komplementbyggnader till förfogande för snar inflyttning eller renovering.”

Tuna-Falla 182, Vimmerby

Foto: Kronofogden

Utgångspris: 600 000 kronor.

Boarea: 290 kvadratmeter.

”En äldre villa en före detta skola lantligt beläget i Falla ca 42 km sydväst om Vimmerby.”

Södra vägen 69, Svalliden/Marieholm, Oskarshamn

Foto: Fastighetsbyrån

Utgångspris: 2 975 000 kronor.

Boarea: 225 kvadratmeter.

”Välkommen till denna helt unika villa med sin härliga rymd och spännande planlösning! På bottenplanet finns det gott om plats att umgås.”

Hulebäck 107, Torsås

Foto: Mäklarhuset

Utgångspris: 1 825 000 kronor.

Boarea: 108 kvadratmeter.

”Välkommen till en charmig hästgård med utmärkt läge med närhet till Torsås centrum. Här finns stora möjligheter i denna unika miljö.”

Läs mer