GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Krispigt grönt sätter tonen för 2021

Längtan efter en nystart har väl sällan varit så stark som inför 2021. Stylisten och inredaren Anna Carlander har tagit fasta på känslan av pånyttfödelse och dukar med krispigt grönt och nyårets första tulpaner.
Publicerad 30 december 2020

Årets nyårsfirande blir liksom julen en stillsam tillställning i det lilla sällskapet. Men låt inte det hindra dig från att skapa stämning och nyårsfeeling när dukar till fest. Kvällens champagne bubblar stämningsfullt i glas från Iittala och till det serveras Annas nyårsbollar och torkade apelsinskivor. Bubblorna kommer även igen i aftonens porslin från Mateus och bestick från Nobelservisen.

Bordsplaceringen blir både stämningsfull och enkel med ljuslyktor från Skultuna och de vita servetterna från Axlings linne. Lyktorna på matbordet har fått det stämningsfulla namnet Hurricane Boule och kommer från Skogsberg & Smart.

Foto: Privat
Sara JonassonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer