GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kvinna åkte fast för narkotikabrott flera gånger på några månader – döms

Publicerad 4 juni 2022
Kalmar tingsrätt.
Kalmar tingsrätt.Foto: Agnes Aronsson

En kvinna i 25-årsåldern döms för fyra fall av ringa narkotikabrott och ett fall av brott mot knivlagen. Inom loppet av bara några månader stoppades kvinnan påverkad vid flera tillfällen.

Kvinnan har i förhör erkänt att hon olovligen har använt amfetamin, MDMA och MDA, som är narkotika. Detta gjorde hon någon gång mellan den 31 augusti och den 1 september förra året. Ett par veckor senare, den 14 september, hade hon narkotika i form av tablett och amfetamin på en adress i Emmaboda och tre veckor innan jul hade hon återigen narkotikaklassade tabletter på en adress i Emmaboda.

Den 3 oktober stoppades kvinnan med en kniv på Fölehagsvägen i Kalmar. Hon bar den på allmän plats trots att hon inte hade tillåtelse till det och erkänner brott. Och igen, mellan 21 och 28 oktober, ska kvinnan ha använt amfetamin.

Hon döms till dagsböter i 120 dagar om 50 kronor, vilket totalt blir 6000 kronor.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.