GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kvinna var på väg hem – blev grovt misshandlad av okända män

Under natten mellan fredagen och lördagen ska en kvinna i 35-årsåldern ha blivit utsatt för grov misshandel.
Publicerad 30 juli 2022 • Uppdaterad 31 juli 2022
Foto: Z1B/Mostphotos

Händelsen ska ha inträffat vid 01-tiden i Norrliden, Kalmar, när kvinnan var på väg hem.

– Kvinnan är på väg hem när hon stöter på tre för henne okända män. De misshandlar henne med sparkar, knytnävsslag och genom att kasta någonting på henne, säger Sara Andersson vid polisregion syd.

Kvinnan förs till sjukhus med oklart skadeläge. Det finns i nuläget ingen misstänkt för händelsen som av polisen rubriceras som grov misshandel.

Under natten ska polisen även fått in en anmälan om sexuellt ofredande. Detta ska ha skett i centrala Borgholm. En man i 20-årsåldern ska ha tagit på en kvinna i 18-årsåldern på ett sätt som kränkt hennes sexuella frid. Mannen är identifierad och misstänkt i ärendet.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.