GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Live at Heart Southeast-festivalen flyttas fram

Live at Heart Southeast flyttas från maj till den 8 till 10 september, inför att festivalen skulle gå av stapeln för andra gången. Detta görs på grund av de efterdyningar pandemin skapat men också för det osäkra läget i världen.
Publicerad 4 maj 2022
Bosse Nikolausson, projektledare för Talentcoach och Sara Westerberg, projektledare för Live at Heart Southeast.
Bosse Nikolausson, projektledare för Talentcoach och Sara Westerberg, projektledare för Live at Heart Southeast.Foto: Linus Gunnarsson

Showcase-festivalen Live at Heart Southeast lanserades 2021 i Kalmar län och genomfördes första året digitalt. En showcase-festival är en plats för nätverkande, musik, upptäckande och lärande som kombinerar livemusik, konferenser och andra mötesplatser för människor i musikbranschen.

– Att ha fått äran att få fortsätta leda detta projekt är helt underbart och Kalmar län behöver denna typ av evenemang, det händer mycket i kommunerna men det kan bli än mer, säger Sara Westerberg i ett pressmeddelande. Hon är projektledare för Live at Heart Southeast.

Det ät Talentcoach som står bakom satsningen av Live at Heart Southeast. Det är ett artistutvecklingsprogram inom Länsmusiken i Kalmar län som ger artister, producenter, låtskrivare, entreprenörer och kreatörer inom musikbranschen verktygen att bygga en hållbar karriär inom musiken.

Live at Heart Southeast arrangeras i samarbete med Live at Heart, Örebro, Länsmusiken i Kalmar Län, Talentcoach, Kalmar kommun, Oskarshamns kommun samt Region Kalmar Län.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.