Annons

Misshandlad man dök upp på sjukhuset

Mycket fylla men inte så mycket kriminalitet. Polisens sammanfattning av fredagskvällen och natten till lördag.
Kalmar län • Publicerad 27 maj 2023 • Uppdaterad 28 maj 2023
Länssjukhuset i Kalmar. Arkivbild.
Länssjukhuset i Kalmar. Arkivbild.Foto: Agnes Aronsson

Varmt väder och nyss inkommen lön som bränner i fickan – helgen har alla förutsättningar för att bli stökig. Och fredagskvällen och efterföljande natt gick åtminstone i Kalmar i fyllans tecken.

– Det har varit väldigt väldigt stökigt på krogarna i stan. Det har mest varit mycket stök och gruff vad jag förstått det. Patrullerna har skickats hit och dit mellan olika ställen. Vi har haft en hel del Lob men inget som sticker ut, säger polisens jourhavande förundersökningsledare i Kalmar till Barometern.

Annons

Lagen om omhändertagande av berusade personer har nyttjats flitigt alltså, men i övrigt ska det ha varit tämligen lugnt i regionen. En man i 45-årsåldern verkar dock ha åkt på stryk i Kalmar.

– Patrull är på sjukhuset vid 04.45-tiden då den kommer i kontakt med en man född 1977, som uppger att han har misshandlats av okända gärningsmän, säger Patric Fors vid polisens ledningscentral i Malmö.

– Jag har ingen mer info än så i nuläget.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons