Annons

Missing People om insatsen efter försvunna mannen i Kalmar

Mannen i 70-årsåldern som anmäldes försvunnen under fredagen är efter ett dygn fortfarande inte hittad. Missing People deltar i sökandet.
Kalmar • Publicerad 14 november 2020 • Uppdaterad 16 november 2020
Foto: Wilhelm Nilsson

Under lördagen inledde Missing People en akut sökinsats efter den man som försvann från sitt hem vid 18-tiden på fredagen. Först hade Missing People parkeringen vid polisen i Kalmar som samlingsplats men det har nu bytts till Franska vägen 13 i norra delarna av Kalmar. De kommer att leta i området under kvällen.

"Vi kommer att leta så länge vi kan under kvällen/natten, eller fram tills dess att polisen säger till oss att avsluta sökandet. Nu har 15 nya sökare tillkommit. Vissa är nya och vissa har sökt tidigare under dagen”, säger Christina Hjalmarsson, insatsledare för Missing People, till KalmarPostens utsände på plats.

Annons

Mörket, dimman och kylan till trots uppmanar Missing People fler att ansluta till sökandet.

Foto: Wilhelm Nilsson
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Wilhelm NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons