GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Natten enligt polisen: ”Inga större händelser”

Publicerad 21 november 2021
Genrefoto: Michael Folmer/Mostphotos
Genrefoto: Michael Folmer/Mostphotos

Natten mellan lördag och söndag har tre personer omhändertagits i Kalmar enligt lagen om berusade personer.

– Tre i Kalmar är inte så farligt! Det har varit väldigt lugnt i natt, inga större händelser överhuvudtaget. Kanske är det på grund av regnet och att det inte är lönehelg - det börjar tryta med pengar, säger Kicki Lundin, jouradministratör hos polisen i Kalmar.

Det ska enligt polisen inte heller ha skett några större polisiära händelser på Öland eller i kommunerna Nybro, Mönsterås eller Emmaboda. En person var för överförfriskad i Västervik och omhändertogs av polis och i Vimmerby har fler än vanligt omhändertagits för fylleri.

– Vi hade öppnat upp arresten i Vimmerby med anledning av att Pumpen hade öppet i Södra Vi, och då blir det mer fylla än vanligt när mer än 1000 personer samlas,, säger Kicki Lundin.

Läs om natten mellan fredag och lördag här:

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.