GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nu går det att ansöka och nominera till regionens kulturstipendium

Region Kalmar län delar varje år ut kulturstipendium till personer, grupper eller föreningar som är verksamma i regionens kulturliv.
Publicerad 18 augusti 2022
Foto: Mostphotos

Arbetsstipendier och belöningsstipendier fördelas ut till personer, grupper eller föreningar som är bosatta eller har sitt säte i Kalmar län.

Arbetsstipendierna kan sökas av den eventuella stipendiaten själv, medan man för att ta emot belöningsstipendierna måste bli nominerad.

Sista datum för ansökan och nominering är den 1 september. Regionala utvecklingsnämnden fattar beslut om vilka som ska få ta emot stipendierna, senast vid sista sammanträdet för året. I år har ytterligare 350 000 kronor avsatts för arbetsstipendium.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.