GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Resebyrå firade flytt till nya lokaler

I januari gick flyttlasset för resebyrån Bäckman & Berg. Detta firades med bubbel, snittar och rundvisning för personalen.
Publicerad 21 januari 2023

Tio personer i personalstyrkan krävde större kontorsyta, därför beslutade byrån att flytta till en ny lokal. Numera huserar man på Södra Långgatan 48 i centrala Kalmar.

– Det har varit tufft under pandemin, men nu har vi med hur mycket som helst att göra. 250 kvadratmeter kontorslokaler gör att vi har gott om plats för att ta emot privatpersoner som vill utforska världen samt väl tilltaget utrymme för vår hela vår affärsreseavdelning, säger delägare Anna Bäckman.

För att visa upp sina nya lokaler bjöd hon tillsammans med andra halvan i Bäckman & Berg, Tinna Berg, med personal in till mingel. Det bjöds på bubbel, snittar och ordentlig rundvisning.

– Lokalerna är helt nyrenoverade, mycket efter våra specifika önskemål. Vi trivs jättebra, säger delägare Tinna Berg glatt.

Keän Dam, Niklas Ulvenmark, Emma Johansson, Matilda Söderström och Anna Borgudd hälsade dagens besökare varmt välkomna.
Keän Dam, Niklas Ulvenmark, Emma Johansson, Matilda Söderström och Anna Borgudd hälsade dagens besökare varmt välkomna.Foto: Kajsa Sjögren
Martin och Anna Rydell flankerar glad delägare Anna Bäckman i nya lokaler.
Martin och Anna Rydell flankerar glad delägare Anna Bäckman i nya lokaler.Foto: Kajsa Sjögren
Eva Forsberg och Marie Zschiedrich fick besök av Jonas Axelsson.
Eva Forsberg och Marie Zschiedrich fick besök av Jonas Axelsson.Foto: Kajsa Sjögren
Eva och Lennart Lissinger tillsammans med delägare Tinna Berg.
Eva och Lennart Lissinger tillsammans med delägare Tinna Berg.Foto: Kajsa Sjögren
Thomas Davidsson med Mats och Carina Wolff.
Thomas Davidsson med Mats och Carina Wolff.Foto: Kajsa Sjögren
Malin Nilzén, Anneli Hellin Hansson och Anette Söderström.
Malin Nilzén, Anneli Hellin Hansson och Anette Söderström.Foto: Kajsa Sjögren

Kajsa Sjögren

Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.