unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

SJ lanserar nytt tågluffarkort för resor i Sverige

Nu har reserestriktionerna hävts och det är återigen fritt fram att resa i Sverige – så länge man håller distansen. I samband med detta lanserar SJ ett nytt tågluffarkort för resande inom Sverige.
Foto: Pressbild SJ

Kortet finns i flera varianter för vuxna, pensionärer, studenter och ungdomar. Det gäller för resor till nästan 300 stationer i hela Sverige, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Att tågluffa har blivit allt mer populärt under senare år.

– I sommar stannar fler svenskar i Sverige på semestern än tidigare och vi märker att många vill boka tågresor nu när vi återigen kan resa fritt inom Sverige. Med vårt tågluffarkort kan de upptäcka vårt vackra land under två eller fyra veckor. Man behöver inte resa långt bort för att få fantastiska semesterupplevelser, säger Tobbe Lundell, presschef på SJ i ett pressmeddelande.

Det nya kortet går att köpa för antingen 15 eller 30 dagar under perioden 2 juni till 22 augusti. Familjer som vill tågluffa med sina barn köper tågluffarkort till de vuxna och utnyttjar ordinarie barnerbjudande.

SJ Tågluffarkort Sverige - 15 eller 30 dagar
Innehavaren kan resa (obegränsat antal resor) med SJs tåg i Sverige under 15 alternativt 30 dagar i följd mellan 2 juni och 22 augusti. Resorna måste bokas i förväg.
Pris för vuxna, pensionärer och studenter/ungdom:
Period: 15 dagar 30 dagar
Vuxen 3295 kr 4695 kr
Pensionär 2645 kr 3745 kr
Student/ungdom 1995 kr 2795 kr

Läs mer